Banner

Onder de aandacht:

TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Geachte relatie,
 

Graag brengen wij u op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen Sanmedi B.V.
 


De Sanmedi catalogus 2018 is weer beschikbaar om online te bekijken, te downloaden of aan te vragen als geprinte versie.


Bij zware belasting, bijvoorbeeld door het maken van een zijwaartse transfer vanuit een rolstoel, komt er veel kracht te staan op de scharnieren van een closetzitting. Het gevolg hiervan is losraken aan de achterkant van de zitting en schuiven over het keramiek aan de voorzijde. Sanmedi biedt hier een oplossing voor.


Sanmedi bv gaat met de tijd mee. Om beter en sneller te communiceren met relaties introduceert Sanmedi de SANMEDI APP.

 

SANMEDI-APP-100x100.jpg

 

De SANMEDI APP is gratis te downloaden.

1.Appstore.png
Download de SANMEDI APP voor de Apple iPhone, iPad of iPod hier.
1.GooglePlay.png Download de SANMEDI APP voor de Google phone of Android tablet hier.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de SANMEDI APP, neem dan alstublieft contact met ons op. U kunt dat doen via het informatie aanvraag formulier.


CLOSOMAT is een van origine Zwitsers product, dat meer dan 50 jaar op de markt is. Sanmedi bv is al ruim 30 jaar importeur van deze automatische closetcombinaties. CLOSOMAT levert producten, waarbij veiligheid, persoonlijke hygiëne en comfort gecombineerd worden in luxe en aan deze tijd aangepaste toiletcombinaties.

 


Het spoelen met water na de stoelgang wordt in veel landen als heel normaal beschouwd. In landen rond het Middellandse Zeegebied en in Azië wordt het gebruik van toiletpapier als onhygiënisch ervaren. Ook in Nederland is de zogenaamde douchewc in opkomst en wordt het aanbod steeds groter. Is de douchewc in Nederland geïntroduceerd als hulpmiddel voor de aangepaste markt, ondertussen neemt deze zijn plek op de luxe markt ook steeds meer in.


Het Sanmedi sta-op systeem is een eenvoudige, functionele oplossing voor personen die moeite hebben met zelfstandig gaan zitten en opstaan van het toilet. Deze lift ondersteunt een natuurlijke sta-op beweging, door de gebruiker langzaam op en van het toilet te tillen met gebruik te maken van de schakelaar in de armsteunenProfilo Smart; onbegrensde flexibiliteit bij aangepaste badkamers

Het uitgangspunt van het Profilo Smart systeem is de wandrail. Aan deze rail kunnen de producten eenvoudig, zonder gebruik van gereedschap, worden aangehangen of weggehaald. De producten van Profilo Smart kunnen op deze manier én in hoogte versteld worden én zijwaarts worden verschoven. Doordat de producten weggehaald kunnen worden, kan dit ruimte besparen, de producten kunnen eventueel elders ingezet worden wat kostenbesparend werkt en door ze helemaal weg te laten is de ruimte ook inzetbaar voor gebruikers die ze niet nodig hebben en ook niet geconfronteerd worden met aanpassingen.De filosofie van Aqualine en Sanmedi

Aqualine producten zijn gemaakt van degelijk en sterk materiaal volgens Scandinavische normen en uitstraling. In de Scandinavische landen gaan ze er vanuit dat een aanpassing noodzakelijk is voor alle personen in een huisgezin, niet alleen diegene met een lichamelijke beperking.


Het assortiment van Sanmedi Basic bestaat uit handgrepen en toiletsteunen met een veilig stroef oppervlak, leverbaar in verschillende materialen en maatvoeringen.


Sanmedi Profilo bestaat uit fraaie producten voor de badkamer, die veilig, hygiënisch en comfortabel zijn.


Er komt een moment dat het gaan zitten op of opstaan van het toilet meer moeite gaat kosten.
Een verhoogde toiletpot biedt vaak uitkomst, maar er zijn ook alternatieven op de markt leverbaar.

Als het een tijdelijke voorziening betreft, dan is het plaatsen van een verhoogd toilet vaak te kostbaar. Een verhoogde (opleg) zitting zou in dat geval een betere oplossing bieden. 
De oplegzittingen zijn ook handig om mee te nemen op vakantie of op visite. Dit geeft meer bewegingsvrijheid aan een soms lastige beperking.
 


Sanmedi bv is importeur van PBA, een uitgebreid zeer luxe assortiment aangepast sanitair voor o.a. badkamers en toiletruimtes. 

  
  
 


Hoe goed een apparaat ook is, er komt een moment dat er service aan nodig is.
Om de service aanvraag snel en efficiënt te laten verlopen heeft Sanmedi de online servicemodule geïntroduceerd.


2BA, staat voor BestandsBeheer Artikelen. Zoals de naam al zegt, houdt 2BA zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de installatiebranche. 2BA treedt daarmee in de plaats van GABI, de voormalige beheerder van het artikelbestand, die per 1 januari 2004 haar activiteiten heeft beëindigd. De Sanmedi Solo toiletlift is een eenvoudige, functionele oplossing voor personen die moeite hebben met zelfstandig gaan zitten en opstaan van het toilet. De door een accu aangedreven lift ondersteunt een natuurlijke sta-op beweging, door de gebruiker langzaam op en van het toilet te tillen met een simpele druk op de knop.


Sanmedi Style bestaat uit stijlvolle producten met een zeer luxe uitstraling, geschikt voor zowel in de thuissituatie als in openbare gelegenheden.
 
De Sanmedi Style handgrepen kunnen worden belast tot 150 kg en zijn eenvoudig te monteren. 

Handgrepen zijn leverbaar in de lengtes 35 cm, 45 cm. 55 cm en 65 cm.
De hoekhandgreep heeft een bocht 135° en een lengte van 110 cm. 
   

  


  
 

 


Het nemen van een bad kan naast een ontspannen gevoel ook een therapeutische werking hebben op bijvoorbeeld spieren. Voor diegenen die moeite hebben met in en uit het bad stappen, biedt de Sanmedi Aquila badlift een uitkomst.

 


Het verzorgen van een stoma vraagt om de nodige zorgvuldigheid. Om de stomadrager daarbij behulpzaam te zijn, is een comfortabele stomatoilettafel ontworpen. Deze tafel vereenvoudigt de verzorging van de stoma en biedt optimale hygiëne.

 


Looking after a stoma requires quite a lot of attention. To make things easier for the stoma user, a comfortable washbasin has been designed. This washbasin is an excellent aid for stoma users and offers optimal hygiene.