Banner

Onder de aandacht:

TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Aangepaste closetzittingen

Er komt een moment dat het gaan zitten op of opstaan van het toilet meer moeite gaat kosten.
Een verhoogde toiletpot biedt vaak uitkomst, maar er zijn ook alternatieven op de markt leverbaar.

Als het een tijdelijke voorziening betreft, dan is het plaatsen van een verhoogd toilet vaak te kostbaar. Een verhoogde (opleg) zitting zou in dat geval een betere oplossing bieden. 
De oplegzittingen zijn ook handig om mee te nemen op vakantie of op visite. Dit geeft meer bewegingsvrijheid aan een soms lastige beperking.
 


De Apollo verhoogde oplegzittingen kunnen eenvoudig op de closetpot worden bevestigd door middel van klemmontage. Deze klemmen zijn in de breedte instelbaar, waardoor de closetzitting geschikt is voor vrijwel alle closetpotten.
De klemmen zijn vervaardigd uit nylon, waardoor er langdurig kracht op uitgeoefend kan worden.
De Apollo verhoogde oplegzitting is leverbaar in een hoogte van 6, 10 en 14 cm, met of zonder deksel. De 14 cm verhoging is er ook in een “soft” uitvoering.Sanimed Care closetzitting
Closetzitting, voorzien van speciale verstelbare buffers die voor extra stabiliteit bij zijdelingse en voorwaartse belasting zorgen. Deze buffers kunnen tegen de binnenkant of de buitenkant van de closetpot geplaatst worden, afhankelijk van de vorm. Voorzien van stabiel RVS scharnier met doorlopende pen.
Door deze extra stabiliteit zijn de closetzittingen uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers, die een zijwaartse transfer maken om op het toilet te komen.
De Sanimed Care closetzittingen zijn gemaakt van krasvast, duurzaam materiaal (Duroplast), standaard leverbaar in de kleur wit. 
Leverbaar met of zonder deksel, ook in een 5 cm verhoging.

De 5 cm verhoogde closetzitting heeft als extra twee geïntegreerde grepen die het maken van een transfer vergemakkelijken. 
Zitting en deksel zijn optioneel voorzien van een dempende werking, de zgn. “soft close”. Door de vormgeving van de zitting is gebruik van een spatscherm overbodig.
De zittingen hebben bovendien een beschermingslaag met een antibacteriële werking. De Sanimed Care closetzittingen passen op vrijwel alle gangbare closetpotten. 


RVS opklapbare toiletsteunenset, te combineren met vrijwel elke toiletzitting, als set ook verkrijgbaar met de Sanimed Care closetzitting. De armleuningen kunnen apart van elkaar worden opgeklapt.

De Sanmedi 'Soft' oplegzitting voelt warm en prettig zacht aan. Het ergonomisch profiel van de Sanmedi 'Soft' oplegzitting voorkomt doorzitten (anti-decubitus). De Sanmedi 'Soft' oplegzitting loopt van buiten naar binnen iets schuin af; hierdoor wordt de stoelgang bevorderd.
Kleur : donkerblauw 
Materiaal : polyurethaan
Dikte : verhoogt de zitting met 30mm
Montage : klemt om de rand van een closetzitting.

Ook leverbaar: zittingen met arthrodese uitsparingen!

Bekijk hier de beschikbare brochure over aangepaste zittingen
 

    


Relevante nieuwsartikelen