Banner

Onder de aandacht:

PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden

 

Sanimed Care aangepaste toiletzittingen

Bij zware belasting, bijvoorbeeld door het maken van een zijwaartse transfer vanuit een rolstoel, komt er veel kracht te staan op de scharnieren van een closetzitting. Het gevolg hiervan is losraken aan de achterkant van de zitting en schuiven over het keramiek aan de voorzijde. Sanmedi biedt hier een oplossing voor.


Sanimed Care Basic closetzitting

Closetzitting, voorzien van speciale verstelbare buffers die voor extra stabiliteit bij zijdelingse en voorwaartse belasting zorgen. Deze buffers kunnen tegen de binnenkant of de buitenkant van de closetpot geplaatst worden, afhankelijk van de vorm.
Voorzien van stabiel RVS scharnier. Door deze extra stabiliteit zijn de
closetzittingen uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers, die een zijwaartse transfer maken om op het toilet te komen.
 


De Sanimed Care Basic closetzittingen zijn gemaakt van krasvast, duurzaam materiaal (Duroplast), standaard leverbaar in de kleur wit en zwart.

Leverbaar met of zonder deksel.

De Sanimed Care Basic closetzittingen passen op vrijwel alle gangbare closetpotten. 

De zittingen worden geleverd met een standaard scharnierset. Op aanvraag zijn de witte zittingen ook leverbaar met een RVS doorlopende scharnierpen.
 


 

Sanimed Care closetzitting

Closetzitting, voorzien van speciale verstelbare buffers die voor extra stabiliteit bij zijdelingse en voorwaartse belasting zorgen. Deze buffers kunnen tegen de binnenkant of de buitenkant van de closetpot geplaatst worden, afhankelijk van de vorm.
Voorzien van stabiel RVS scharnier met doorlopende pen.
Door deze extra stabiliteit zijn de closetzittingen uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers, die een zijwaartse transfer maken om op het toilet te komen.

De Sanimed Care closetzittingen zijn gemaakt van krasvast, duurzaam materiaal (Duroplast), standaard leverbaar in de kleur wit. 
Leverbaar met of zonder deksel.
De Sanimed Care closetzittingen passen op vrijwel alle gangbare closetpotten.
 


 

Sanimed Care verhoogde closetzitting

De Sanimed Care verhoogde zitting verhoogt de toiletpot met 5 cm. Deze zitting heeft net als de standaard uitvoering ook stabilisatienokken aan de voorzijde en een doorlopend scharnier waardoor er bij het maken van bijvoorbeeld een zijwaartse transfer geen extreme kracht op het scharnier wordt uitgeoefend en kans op breuk sterk afneemt.

Deze zitting heeft als extra twee geïntegreerde grepen die het maken van een transfer vergemakkelijken. 
Zitting en deksel zijn optioneel voorzien van een dempende werking, de zgn. “soft close”. Door de vormgeving van de zitting is gebruik van een spatscherm overbodig.

De zittingen hebben bovendien een beschermingslaag met een antibacteriële werking.