Banner

Onder de aandacht:

TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Aqualine, elektrisch verstelbare badkamerproducten met filmpjes

De filosofie van Aqualine en Sanmedi

Aqualine producten zijn gemaakt van degelijk en sterk materiaal volgens Scandinavische normen en uitstraling. In de Scandinavische landen gaan ze er vanuit dat een aanpassing noodzakelijk is voor alle personen in een huisgezin, niet alleen diegene met een lichamelijke beperking.


 De Elektrisch verstelbare wastafelframes, baden, douchebrancards en aankleedtafels zijn ontworpen voor veelvuldig gebruik en eenvoudig te bedienen, zowel voor de gebruikers als hulpverleners.

  • Met de aanpassingen voor de badkamer van Aqualine combineert Sanmedi flexibiliteit en een modern design voor een ieder met een lichamelijke beperking. 
  • De producten zijn ergonomisch aangepast en sterk, deze bieden hulp tijdens het wassen, baden en de toiletgang.
  • Aqualine heeft een assortiment producten die gebruikers meer zelfstandigheid bieden, waarbij rekening gehouden wordt met meer zelfredzaamheid, langer thuis kunnen blijven wonen, bevorderen  en gebruik makend van de nog aanwezige spierkracht.
  • Indien staan niet meer tot de mogelijkheden behoort, biedt Aqualine de mogelijkheid om vanuit een rolstoel ook zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren. Dit is niet alleen prettiger voor de gebruiker, maar zorgt er ook voor dat hulpverleners minder belast worden en er een lager ziekteverzuim zal zijn van die zijde.
Met de nieuwe lijn Swing wastafels en de bijbehorende Loire toiletsteunen, wordt de ruimte optimaal benut, waardoor voor kleine badkamers waar normaal geen aanpassingen mogelijk zijn, er toch een oplossing is.

  • Door gebruik te maken van deze Swing wastafel wordt de hygiëne verbeterd, handen wassen na de toiletgang en het aantrekken van de kleding voor het maken van een transfer in de rolstoel is hierdoor mogelijk gemaakt.
  • De swingarm verbetert de flexibiliteit doordat de wastafel in vrijwel iedere positie gedraaid kan worden zonder dat er veel ruimte vereist is en geeft hierdoor meer bewegingsruimte voor de (rolstoel)gebruiker en hulpverlener.
  • Het golf design van de Loire toiletsteun en de optioneel te plaatsen knop bovenop geven de gebruiker in vrijwel alle situaties de steun om een goede transfer te maken.
  • Blijkt er in de praktijk toch een hoog-laag verstelling noodzakelijk te zijn voor zowel de wastafel als de toiletsteun, dan is dat te realiseren met een muurplaatje die door middel van een sling een handmatige verstelling mogelijk maakt.
  • Met de kleurstelling is rekening gehouden met personen met een visuele beperking
  • Het materiaal bestaat uit polyeurethane kunststof dat warm aanvoelt en minder kwetsbaar is.

Bekijk hier de beschikbare brochure over de Swing wastafel en Loire toiletsteun

.