Banner

Onder de aandacht:

CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden

 

Sanmedi sta-op liften met filmpje

Het Sanmedi sta-op systeem is een eenvoudige, functionele oplossing voor personen die moeite hebben met zelfstandig gaan zitten en opstaan van het toilet. Deze lift ondersteunt een natuurlijke sta-op beweging, door de gebruiker langzaam op en van het toilet te tillen met gebruik te maken van de schakelaar in de armsteunenEenvoudig in gebruik

De Sanmedi toiletlift is voorzien van ergonomisch gevormde armsteunen. De ingebouwde schakelaar in de armsteunen (links en rechts) is eenvoudig te bedienen. Een afstandsbediening ter vervanging van de schakelaar is optioneel leverbaar.
De armsteunen kunnen onafhankelijk van elkaar worden opgeklapt.
Het Sanmedi Sta-op systeem is door de compacte uitvoering toe te passen in vrijwel elke toiletruimte.Zelfredzaamheid

De toiletlift bevordert de zelfredzaamheid en stelt gebruikers in staat om onafhankelijk gebruik te maken van het toilet.
Als ondanks het gebruik van de toiletlift het zelfstandig naar het toilet gaan niet mogelijk is, kan de toiletlift een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van lichamelijke klachten van hulpverleners, omdat zij minder handelingen behoeven te verrichten om de noodzakelijke hulp te bieden.
Deze sta-op hulp (en de verticale toiletlift) is geschikt voor personen die nog enige spierkracht in de benen hebben om vanaf een staande positie op het toilet te komen.

  • traploze verstelling en instelbaar op verschillende hoogtes
  • lichte bediening
  • modulaire bouw
  • neemt weinig plaats in
  • overal direct te gebruiken
  • behoeft geen vaste montage
  • stabiel en veilig in gebruik
  • mogelijkheid om te gebruiken in combinatie met een douchewc


Bekijk hier de beschikbare brochure

 


Relevante nieuwsartikelen