Banner

Onder de aandacht:

TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.

 

Sanmedi Circumani Uspa 7000+ serie met filmpjes

Het spoelen met water na de stoelgang wordt in veel landen als heel normaal beschouwd. In landen rond het Middellandse Zeegebied en in Azië wordt het gebruik van toiletpapier als onhygiënisch ervaren. Ook in Nederland is de zogenaamde douchewc in opkomst en wordt het aanbod steeds groter. Is de douchewc in Nederland geïntroduceerd als hulpmiddel voor de aangepaste markt, ondertussen neemt deze zijn plek op de luxe markt ook steeds meer in.


De Sanmedi CIRCUMANI Uspa 7000+ is een hygiënische closetzitting met onderdouche, föhn en geurafzuiging voor montage op de (bestaande) closetpot. Een uitkomst voor diegenen die bij de stoelgang het normale gebruik van de handen missen, een andere lichamelijke beperking hebben of die zonder gebruik te maken van toiletpapier het onderlichaam willen reinigen.

De Sanmedi CIRCUMANI Uspa past nagenoeg op elke closetpot, zowel op closets met standaard hoogte als op ‘+6’ of ‘+10’ closets. De Sanmedi CIRCUMANI is spatwaterdicht.
Standaard wordt tegenwoordig de U-zitting geleverd die meer zitgemak geeft. De uitvoering met een verlengde zitting past op veel standaard toiletpotten, maar wordt in principe alleen toegepast in combinatie met een verticale- of sta-oplift.
Ook is er een combinatie leverbaar van een design verlengd wandcloset met Sanmedi CIRCUMANI Uspa 7000+ of 7100+. De Sanmedi CIRCUMANI Uspa 7100+ is ook te combineren met de Sanmedi sta-op toiletlift!De Sanmedi Circumani Uspa 7000+ serie vult het assortiment douchewc’s aan van Sanmedi bv, waarbij veiligheid, comfort, functionaliteit en betrouwbaarheid elkaar weer treffen. Sanmedi bv biedt ook de mogelijkheid van service aan huis en het afsluiten van een onderhoudscontract. 

Uitvoeringen:

SA-7000U+ uitvoering met bedieningspaneel

SA-7100U+ uitvoering zonder bedieningspaneel, met afstandsbediening tiptoetsen
SA-7110U+ uitvoering zonder bedieningspaneel, met vereenvoudigde afstandsbedieningStandaard functies:

- anale en vaginale onderdouche
- instelbare positie, straalsterkte van de onderdouche
- instelbare heen-en-weergaande douchekop voor een groter bereik
- instelbare pulserende massagestraal
- instelbare water- en luchttemperatuur
- geurafzuiging
- afstandsbediening of bedieningspaneel
- vereenvoudigde afstandsbediening met “sequencefunctie” optioneel leverbaar
- herkenningsoog (‘zittingcontact’)
- zitting en deksel met ‘soft close’ demping
- krachtige douche-straal
- voldoet aan de Kiwa-eisen.

Nieuw functies:

- extra krachtige föhn
- onbeperkt spoelen met warm water
- instelbare verwarmde closetzitting
- D-vorm closetzitting met spatrand
- speciale instelling voor kinderen mogelijk
- de elektronica van de SA-7100U+ is achter de zitting geplaatst, hierdoor zijn toiletsteunen optimaal toe te passen 
- verschillende toiletzittingen (U= universeel, daarnaast ook mogelijk S=Small en E-verlengd) mogelijk voor een betere pasvorm op de toiletpot; zie paslijst!KIWA veiligheidscertificaten:

De eisen in Nederland met betrekking tot de watertechnische veiligheid van ons drinkwater zijn hoog. Het KIWA, Keurings Instituut voor Waterleiding Apparatuur controleert alle apparaten en voorziet ze van de benodigde certificaten die jaarlijks worden gecheckt. Vanwege de mogelijkheid tot terugvloeiing van vervuild water, is het in Nederland verboden om apparaten aan te sluiten op de waterleiding die niet aan deze certificering voldoen. Lang niet alle douchewc’s voorzien van warm waterspoeling en hete lucht droging voldoen aan deze eisen. Sanmedi bv heeft op het gehele assortiment douchewc’s een KIWA certificering!

Bekijk hier de brochure over de Sanmedi Circumani Uspa 7000+ series

 

 

Hulp bij installeren!


Relevante nieuwsartikelen