Banner

Onder de aandacht:

CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden

 

Sanmedi Aquila badlift

Het nemen van een bad kan naast een ontspannen gevoel ook een therapeutische werking hebben op bijvoorbeeld spieren. Voor diegenen die moeite hebben met in en uit het bad stappen, biedt de Sanmedi Aquila badlift een uitkomst.

 


Vormgeving
Door de lengte van het zitgedeelte en de mogelijkheid om de lift ver achterin het bad te zetten kan de gebruiker diep in het bad komen en ontstaat er meer beenruimte, tot 10 cm meer dan bij vergelijkbare badliften. De extra hoge instelbare rugleuning geeft maximale steun, terwijl er genoeg armruimte beschikbaar blijft. De instelbare hoek tussen rugleuning en zitting geeft extra zitcomfort. Deze instelbare hoek kan ook in geval van bijvoorbeeld stomadragers een optimale situatie bieden voor het verzorgen en beschermen van de stoma.
Door het toepassen van accessoires is de Aquila badlift geschikt voor gebruik in diverse baden en aan te passen voor gebruik door kinderen.

Veilig en eenvoudig in gebruik
De sterke zuignappen aan de poten van de Sanmedi Aquila badlift zorgen voor stabiliteit tijdens het gebruik. De motor werkt op een oplaadbare batterij, waardoor het gevaar van elektriciteit in de badkamer wordt vermeden. Een indicatielampje voor het opladen van de batterij zit in de afstandsbediening verwerkt.