Banner

Onder de aandacht:

CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden

 

Sanmedi Solo toiletlift

De Sanmedi Solo toiletlift is een eenvoudige, functionele oplossing voor personen die moeite hebben met zelfstandig gaan zitten en opstaan van het toilet. De door een accu aangedreven lift ondersteunt een natuurlijke sta-op beweging, door de gebruiker langzaam op en van het toilet te tillen met een simpele druk op de knop.


Eenvoudig in gebruik
De Solo toiletlift is voorzien van comfortabele armsteunen. De ingebouwde schakelaar in de armsteunen (links of rechts naar keuze) is eenvoudig te bedienen. Een afstandsbediening ter vervanging van de schakelaar is optioneel leverbaar.
De armsteunen kunnen onafhankelijk van elkaar worden opgeklapt om meer ruimte te creëren voor het maken van een transfer.
De Sanmedi Solo toiletlift is door de compacte uitvoering toe te passen in vrijwel elke toiletruimte. De hoogte kan door middel van verstelbare poten aangepast worden. Voor een verhoogd toilet is een speciale uitvoering leverbaar.

Zelfredzaamheid
De toiletlift bevordert de zelfredzaamheid en stelt gebruikers in staat om onafhankelijk gebruik te maken van het toilet.
Als ondanks het gebruik van de toiletlift het zelfstandig naar het toilet gaan niet mogelijk is, kan de toiletlift een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van lichamelijke klachten van hulpverleners, omdat zij minder handelingen behoeven te verrichten om de noodzakelijke hulp te bieden.