Banner

Onder de aandacht:

TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Sanmedi Profilo

Sanmedi Profilo bestaat uit fraaie producten voor de badkamer, die veilig, hygiënisch en comfortabel zijn.


Sanmedi Profilo bestaat uit fraaie producten voor de badkamer, die veilig, hygiënisch en comfortabel zijn. Deze serie bestaat o.a. uit: douchezitjes, armsteunen, badzitjes en -krukjes. De Sanmedi Profilo producten zijn vervaardigd uit duurzaam wit polypropyleen, voorzien van een aluminium en rvs frame met een opvallend mooi design. Hierdoor zijn de producten roestvrij, licht in gewicht en eenvoudig schoon te houden.De zitting van het opklapbare douchezitje is voorzien van gaatjes voor de afvoer van water. Het Sanmedi Profilo douchezitje kan ook worden geleverd met een zachte zitting waarbij het water door gootjes wordt afgevoerd. De bevestigingspunten zijn gemaakt van rvs en worden afgedekt door afdekkapjes van polypropyleen. Het zitje is belastbaar tot 130 kg. Optioneel zijn steunpoten, een rugleuning en armsteunen.

Bekijk hier de beschikbare brochure


Relevante nieuwsartikelen