Banner

Onder de aandacht:

TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT
PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.

 

Sanmedi Profilo Smart met filmpje

Profilo Smart; onbegrensde flexibiliteit bij aangepaste badkamers

Het uitgangspunt van het Profilo Smart systeem is de wandrail. Aan deze rail kunnen de producten eenvoudig, zonder gebruik van gereedschap, worden aangehangen of weggehaald. De producten van Profilo Smart kunnen op deze manier én in hoogte versteld worden én zijwaarts worden verschoven. Doordat de producten weggehaald kunnen worden, kan dit ruimte besparen, de producten kunnen eventueel elders ingezet worden wat kostenbesparend werkt en door ze helemaal weg te laten is de ruimte ook inzetbaar voor gebruikers die ze niet nodig hebben en ook niet geconfronteerd worden met aanpassingen.Het Sanmedi Profilo Smart systeem is een flexibel systeem dat ervoor zorgt dat aangepast sanitair altijd gemakkelijk op de juiste hoogte is in te stellen, niet stigmatiserend is en maximale veiligheid, gemak en comfort biedt. Het systeem garandeert optimale zelfredzaamheid voor opgroeiende kinderen, ouderen en mensen met een lichamelijke beperking waarbij de hulpmiddelen voor de badkamer altijd eenvoudig aan te passen zijn aan veranderende omstandigheden zonder gebruik te hoeven maken van gereedschap. Het systeem geeft meer mensen de mogelijkheid om zelfstandig gebruik te maken van de badkamer en het toilet.Bij gedeeld gebruik van de badkamer in ziekenhuizen en instellingen, maar ook in bijvoorbeeld hotelkamers is het door de flexibiliteit van het Sanmedi Profilo Smart systeem mogelijk om alleen die producten te plaatsen die nodig zijn, zodat de gebruiker niet wordt geconfronteerd met producten die eigenlijk alleen maar in de weg zitten. Tevens kunnen kosten worden bespaard doordat er gemiddeld minder producten hoeven worden aangeschaft omdat ze naar behoefte tussen verschillende badkamers kunnen worden uitgewisseld. Ook kunnen de hulpmiddelen altijd op de juiste hoogte en plaats worden ingesteld zodat ze optimale functionaliteit bieden waardoor hulpverleners patiënten niet onnodig hoeven te tillen. Deze verbeterde arbeidsomstandigheden voor verplegend personeel kunnen instellingen veel geld besparen doordat het ziekteverzuim kan worden teruggedrongen.De producten van Sanmedi Profilo Smart kunnen rechtstreeks aan de wand worden geplaatst, maar zijn ook door middel van een verticale rail in hoogte verstelbaar. Tevens is er een mogelijkheid om de producten inclusief verticale rail aan een horizontale rail te hangen, zodat de producten zich altijd op de juiste plaats bevinden of (tijdelijk) kunnen worden opgeborgen.
De bij te bestellen accessoires kunnen ook geleverd worden voor plaatsing aan de horizontale rail.
De afdekkap is zonder meerprijs in iedere ralkleur leverbaar bij afname van minimaal 10 meter.

Sanmedi Profilo Smart bestaat uit aluminium met kunststof delen, leverbaar in: wit, zwart, rood en blauw

Moderne look, passend in elke badkamer, luxe uitstraling:

Het Sanmedi Profilo Smart systeem bestaat uit stijlvolle, flexibele producten voor de badkamer. Deze producten kunnen vast op de wand worden bevestigd of zijn d.m.v. een wandrail naar behoefte in hoogte verstelbaar of in hoogte en zijdelings verstelbaar.

Veilig, hygiënisch en multifunctioneel:

De horizontale rail is zo ontworpen dat vuil en water zich niet kunnen ophopen. De zachte delen van het douchezitje zijn afneembaar en 100% anti bacterieel. Aan de wandrail kunnen diverse producten worden geklikt, zoals o.a. douchezitjes, toiletsteunen, een wastafel hoog-laag frame en diverse luxe accessoires.

Besparing in bouwkosten, toepasbaar op vrijwel elk type wand:

De wandrail is op veel punten vast te zetten waardoor er minder kracht op de muur wordt uitgeoefend, waardoor bij holle wandconstructies, ook veilig gebruik gemaakt kan worden van de nodige producten, zonder dat hinderlijke steunpoten noodzakelijk zijn.

Eenvoudig verstelbaar, goed op werkhoogte te stellen:

Vaste hulpmiddelen zitten voor veel gebruikers vaak op de verkeerde hoogte, bij gebruik van het Profilo Smart systeem is dit zonder gereedschap eenvoudig op te lossen. Dit vergroot de zelfredzaamheid en ontlast de hulpverlener.

Optimale inzet van hulpmiddelen, uitwisselbaar en kostenbesparend:

Bij gedeeld gebruik van de badkamer in ziekenhuizen of hotels is het door de flexibiliteit van het Sanmedi Profilo Smart systeem mogelijk om alleen die producten te plaatsen die nodig zijn, zodat de gebruiker niet wordt geconfronteerd met producten die in de weg zitten. Tevens kunnen kosten worden bespaard doordat er gemiddeld minder producten hoeven worden aangeschaft omdat ze naar behoefte tussen verschillende badkamers kunnen worden uitgewisseld.Assortiment:

douchezitjes, toiletsteunen, wastafelframe, toilet met vermaler en accessoires, geschikt voor:

  • hoog-laag verstelbaar d.m.v. verticale rail
  • hoog-laag en zijdelings verstelbaar d.m.v. verticale rail geplaatst aan horizontale rail

kleuren:

Producten standaard leverbaar in wit, rood, blauw en zwart
Wandrail standaard in aluminiumlook, verder projectmatig verkrijgbaar in alle wenselijke kleuren en opdrukken. Er is ook een mogelijkheid voor het plaatsen van ledverlichting onder de kap (beter zichtbaar / herkenbaar voor bepaalde doelgroepen)

badkamer_profilosmart_werking


Optimale functionaliteit in:

- Ziekenhuizen
- Instellingen
- Hotels
- Woonunits
- Thuis


Bekijk hier de beschikbare brochure


Relevante nieuwsartikelen