Banner

 


toiletzitting mee op reis?


Zorgtoiletten
 

Nieuwsbrief

Sanmedi bv is sinds 1981 importeur van aangepast sanitair voor gehandicapten en senioren. Wij hebben ons de afgelopen 35 jaar gespecialiseerd in de levering van producten die het mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid, hygiëne, functionaliteit en comfort.
De stijlvolle en ergonomisch gevormde producten zijn leverbaar in alle prijsklassen. De gevarieerde uitvoering van de producten zorgt ervoor dat deze te combineren zijn in bestaande situaties. Het ruime assortiment biedt niet alleen voordelen in thuissituaties, maar ontlasten ook verpleegkundigen in ziekenhuizen, instellingen en hospice.

Ik ga op vakantie en neem mee....

De vakantieperiode breekt weer aan en de meeste mensen zullen deze doorbrengen in het buitenland of ergens in eigen land.
Voor een grote groep gehandicapten is het niet eenvoudig om op vakantie te gaan, omdat niet overal de aanpassingen zijn geplaatst die ze nodig hebben om zelfstandig naar het te kunnen.

Met een verhoogde oplegzitting kan een standaard toilet worden verhoogd, waardoor het gaan zitten en opstaan makkelijker wordt, ook zonder steunen aan de wand. 

De Apollo verhoogde oplegzitting is leverbaar in verhogingen van 6+, 10+ en 14+, met of zonder deksel en er is een +10 uitvoering zonder deksel met zachte zitting. Deze passen op vrijwel alle closetpotten doordat de bevestigingsklemmen in breedte instelbaar zijn.
Door het lage gewicht zijn ze ook goed mee te nemen naar een logeeradres, hotel of een camping.
De Apollo zittingen zijn verkrijgbaar vanaf € 34,10 exclusief BTW.

Voor meer informatie over deze en andere toiletzittingen klik hier!

 


 

Informatie over het assortiment douche-föhn toiletten, toiletliften, de Stomatoilettafel en de badkamer aanpassingen, zowel voor vaste wandmontage als verstelbaar, is te vinden op de website www.sanmedi.nl 

 

 
  SANMEDI-APP-100x100.jpg


De SANMEDI APP is gratis te downloaden.

SANMEDI-APP-Apple-Appstore.jpg Download de SANMEDI APP voor de Apple iPhone, iPad of iPod hier.
SANMEDI-APP-Google-Play.jpg Download de SANMEDI APP voor de Google phone of Android tablet hier.Sanmedi bv - Populierenlaan 59 - 1911 BK  Uitgeest
T 0251-316482 - F 0251-314043
info@sanmedi.nl - W www.sanmedi.nl