Banner

 


Sanmedi App

 

Klik hier voor de website van Sanmedi
Sanmedi bv
Populierenlaan 59
1911 BK  Uitgeest
T 0251-316482
F 0251-314043
E
info@sanmedi.nl
W www.sanmedi.nl
KvK Zaandam nr: 35015980
BTW nr. NL5398642B01
 

 
Sanmedi Profilo SmartSanmedi Solo toiletlift


Sanmedi toiletlift, geschikt voor douchewc's


Sanmedi Circumani Uspa


 


Sanmedi StomatoilettafelSanmedi Apollo, Basic en ProfiloSwing wastafel en Loire toiletsteun


Wist u dat onze toonzaal geopend is van:

maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal. Het maken van een afspraak wordt aangeraden! U weet dan zeker dat de toonzaal beschikbaar is en dat we tijd hebben om u te woord te staan en te adviseren. Ons telefoonnummer is 0251-316482.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het product. 

Sanmedi bv is sinds 1981 importeur van aangepast sanitair voor gehandicapten en senioren. Wij hebben ons de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in de levering van producten die het mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid, hygiëne, functionaliteit en comfort.

De stijlvolle en ergonomisch gevormde producten zijn leverbaar in alle prijsklassen. De gevarieerde uitvoering van de producten zorgt ervoor dat deze te combineren zijn in bestaande situaties. Het ruime assortiment biedt niet alleen voordelen in thuissituaties, maar ontlasten ook verpleegkundigen in ziekenhuizen, instellingen en hospice.

 Wij willen uw aandacht graag vestigen op onderstaande productinformatie!

Sanmedi bv is leverancier van aangepast sanitair in de ruimste zin van het woord. Van “kleine” aanpassingen als handgrepen en douchezitjes tot elektrisch verstelbare producten, maar ook aanpassingen voor de “groteren” onder ons.

PR110 Sanmedi Profilo XS zitting
Neemt zowel opgeklapt als neergeklapt zeer weinig ruimte in, maar heeft een verrassend ruim zitvlak.

 


CP 110 Closomat met de XXL zitting
Een extra grote zitting, speciaal voor de Closomat, geschikt voor personen tot een gewicht van 360 kg!

Sanmedi bv, dé specialist in douchewc's, eventueel gecombineerd met electrisch verstelbare sta-op systemen of verticale toiletliften.

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig gebruik blijven maken van het toilet. Afhankelijk zijn van anderen is in veel gevallen al een moeilijk te overbruggen drempel, maar bij de toiletgang komt daar ook nog eens het gevoel van schaamte bij.
Toiletten voorzien van onderdouche en warme luchtdroging bestaan al een halve eeuw en zijn in de loop van die jaren steeds meer aangepast aan de eisen van alle type gebruikers, mobiel en beperkt in de ruimste zin van het woord.
Omdat geen mens gelijk is en daarmee ook geen handicap, zijn er tal van accessoires op de markt gebracht om een redelijk standaard aanpassing te realiseren. Maar in een aantal situaties is maatwerk noodzakelijk.

Sanmedi bv probeert in alle situaties een optie te bieden in overleg met de betrokkenen. Onze adviseurs kunnen in overleg met een ergotherapeut en bouwkundig adviseur ter plaatse overleg plegen, maar ook in onze showroom zijn de producten op afspraak te bezichtigen en uit te testen.
 

Blijf altijd op de hoogte van de noviteiten van Sanmedi en download de Sanmedi App

NIEUW! 
De mobiele telefoon of tablet zijn niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Om daar op in te spelen heeft Sanmedi bv een App ontwikkeld waardoor productinformatie en het indienen van een service aanvraag vanaf locatie vergemakkelijken.
De Sanmedi App, gratis te downloaden.


Voor meer informatie over een van de andere producten van Sanmedi bv, kunt u een bezoek brengen aan onze website: www.sanmedi.nl of stuur een e-mail naar info@sanmedi.nl.